KEV

Magisk stemning med utendørsbelysning

Har du noen gang drømt om en utendørs oase, som ikke bare er hyggelig på dagtid, men magisk på kvelden? Med riktig utendørsbelysning kan du skape riktig stemning i hagen eller på terrassen din. Her gir vi deg gode tips om produkter og muligheter.

Hage med ståendeutelys

Skal du gjøre endringer i hagen, bygge ny platting eller terrasse? Ta kontakt med din lokale elektriker fra Elkonor, så hjelper vi deg med planlegging av det elektriske. Her vil du få gode tips og råd om hvilke muligheter som finnes, og hva som passer hjemme hos deg. 

LED-belysning har ført til at det stadig lanseres nye og spennende produkter innen utendørsbelysning. Kvaliteten er god, og kostnadene er lave. I løpet av de siste årene har vi gått fra glødepærer på 60W til at vi i dag kan ha ti LED-lamper som bruker samme mengde strøm.

Elkonor leverer lys og belysningsprodukter fra SG Armaturen

SG Armaturen er kjent for god kvalitet, og produktene er skapt for norske forhold, med kulde om vinteren og høyere temperaturer om sommeren. Se filmen under der Vidar Kvernevold i SG Armaturen forteller om det siste innen utendørsbelysning. 

Har du sett noe du er stolt av? Sett lys på det!

Enten det er det flotte lønnetreet, fasaden eller et blomsterbed, vil det bli enda flottere med lys. Det blir mye enklere å få det resultatet du ønsker, hvis du gjør gode forberedelser. 

Ønsker du nedfelte spotter, spotter i hagen eller andre spennende løsninger, anbefales det å snakke med en elektriker i forkant. Her kan du få god rådgivning og tips til hvordan du best kan tilrettelegge arbeidet slik at du får det resultatet du har drømt om!

Basseng på en veranda med varmt lysende lyskuler i enden

Foto: SG Armaturen

Effektbelysning gjør høst- og vinterkveldene lysere

Med riktig lys får du god utsikt fra stua hele året. Når det nærmer seg høst blir kveldene mørkere, da kan riktig belysning skape en magisk stemning i hagen og på terrassen. 

Vi kan levere ulike typer spotter til innfelling i terrassegulv, på vegg og i tak. I interiørmagasiner og blogger har du sikkert sett noen lekre lyskuler? Vis oss gjerne det du blir inspirert av! SG Armaturen har flotte lyskuler i forskjellige størrelser som er blitt svært populært i både hager og på terrasser. De tåler å stå ute hele året, og du får dem hos din Elkonor-elektriker. 

Les også: Visste du at belysning kan følge døgnrytmen 

Trenger du hjelp med utebelysningen?

Ta kontakt med en av våre dyktige elektrikere, så hjelper vi deg å finne riktig belysning for deg!